Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Bewertungen

Guestreviews

1028 bewertungen
  1. 9,3

    Zalig! De natuur, de back to basics maar toch maar een zeer comfortabele cabin, een zalige douche, haardvuurtje als het wat kouder werd, koffie ‘s morgens in het zonnetje buiten met enkel de fluitende vogels, het was genieten van bij aankomst tot vertrek

    Juni 2024 - Liselotte N. übernachtete in Classic für 4 

  2. 10

    Nous avons adoré. Cadre bien entretenu, beau, naturel, calme, chambre bien aménagée, bien isolée, propre, bons équipements, super de disposer d'un barbecue, terrasse agréable avec vue sur les animaux, accueil chaleureux.

    Juni 2024 - Nathalie S. übernachtete in Comfort Studio (3p) 

  3. 10

    Merci voor het leuke weekend. We hebben het er nog altijd over.

    März 2024 - Elke D. übernachtete in Tree House 1 

  4. 9,8

    We hebben genoten van ons verblijf en denken eraan om nog eens terug te komen, maar dan ook eens met de kindjes

    Juni 2024 - Wout A. übernachtete in Wassercabin mit Hot Tub 

  5. 9,3

    Wij hebben erg genoten!

    Juni 2024 - Luc G. übernachtete in Sweet Cabin 

  6. 9,5

    Bedankt voor het fijne verblijf

    Juni 2024 - Hanne V. übernachtete in Treetrunk mit Hot Tub 

  7. 9,5

    Dank voor het fijne verblijf!

    Juni 2024 - Martijn v. übernachtete in Classic für 5 mit Hot Tub 

  8. 10

    Heel fijn verblijf gehad. Vriendelijk personeel & een rustig park.

    Juni 2024 - Anouk W. übernachtete in Treetop 

  9. 9,5

    Beste, Ik had een heel positieve ervaring! Iedereen was super vriendelijk en behulpzaam. En ik ben er volledig tot rust gekomen in de natuur en heb echt eens kunnen loskoppelen van de hectische sleur.

    Juni 2024 - Sara V. übernachtete in Treetop mit Hot Tub 

  10. 10

    We hebben echt een super mooie tijd mogen beleven op dit prachtige en goed verzorgde park waar we echt heel hartelijk ontvangen zijn, we vonden het jammer dat we niet langer geboekt hebben en komen zeker weer terug voor een langere tijd

    Juni 2024 - Jan K. übernachtete in Classic für 5 

1028 Bewertungen
9,2

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 9,2.